Logilibro, la distribuidora del libro ilustrado
· Atención al librero Tel. 93 322 81 61
 

Patates nyam-nyam

Un libro de Yara Kono

Patates nyam-nyam és una proposta divertida, original i molt imaginativa: és un llibre que es transforma en un taulell de cuina. Amb molt d’humor, anima els lectors a rentar i tallar els ingredients de l’amanida, a sacsejar el llibre per barrejar la salsa, a pastar pa, a preparar un pastís de poma i a fer moltes més activitats. Entre cassoles i paelles dibuixades apareixen algunes tasques inesperades, com condimentar les misterioses patates nyam-nyam…

És un llibre interactiu i en paper? Justa la fusta! El “llibre objecte” es converteix en un lloc real on els lectors participen jugant, saltant, produint sons i moviments.

La Yara Kono té convidats a dinar i no li falten idees per preparar uns plats exquisits, però necessita que els lectors li donin un cop de mà (o dos) per enllestir els plats a temps. Qui vol ajudar-la a cuinar les seves receptes? Som-hi, que Yara us espera!

Yara Kono (Sao Paulo, Brasil, 1972) va estudiar Disseny i Comunicació a l’Escola d’Art Panamericana i també es va formar al Yamanashi Design Center de Japó. A més de ser autora i il·lustradora, des de l’any 2004 forma part de l’equip de l’editorial portuguesa Planeta Tangerina. Té més de 20 títols publicats i ha rebut diversos premis. Li agraden molt els nens, dibuixar elefants i cuinar per als seus amics tot tipus de plats.

Descripción técnica del libro:

23 x 26,5 cm
38 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788494913617
Cartoné
2018
Seleccionat per a l’Exposició d’Il·lustradors a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, recomanat en el Pla Nacional de Lectura de Portugal i seleccionat per al Premi Nacional d’il·lustració