Logilibro, la distribuidora del libro ilustrado
· Atención al librero Tel. 93 322 81 61

Oceans
Mars, illes i reserves naturals submarines

Novedad

Després de l’èxit de Jungles, publicat en 9 idiomes, el Marcos i la Mia tornen a col· laborar per abordar un dels temes més especialment sensibles: el món submarí. Aquesta vegada presenten els 16 escenaris més bells, però també més delicats i sensibles que podem encara trobar a la Terra, i que tenim l’obligació de mantenir per a les generacions que vindran. Antàrtida, Illa Coco, Açores, la gran barrera de corall australiana o les aigües del Mediterrani són zones que cal conèixer i conservar, perquè com se sap, els oceans proporcionen el 70% de l’oxigen que respirem.

Marcos Navarro és un artista, il· lustrador, dissenyador de planxes de surf que darrerament està dedicant molt de temps a l’street art, una especialitat en la qual destaca molt especialment. Hem vist els seus darrers gran murals a Barcelona, Donostia i Portland (USA).

Mia Cassany és editora, directora creativa de Mosquito i autora de nombroses obres. A més a més compagina la seva feina amb la de professora en el Màster d’Il· lustració i Còmic de la prestigiosa escola Elisava, de Barcelona.

Descripción técnica del libro:

28,5 x 35,5 cm
48 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788412033229
Cartoné
2019