Logilibro, la distribuidora del libro ilustrado
· Atención al librero Tel. 93 322 81 61

El meu museu

Un libro de Joanne Liu

Últimos ejemplares

Es tracta d’un llibre silenciós, sense textos. Amb les expressives i divertides il∙lustracions de Joanne Liu n’hi ha prou per explicar la història:

En Max es passeja pel museu. Allà, entre les obres d’art, observa tot el que l’envolta: al costat d’un quadre impressionista, la bellesa de la natura a través de la finestra; els tatuatges d’un visitant, que s’assemblen als exòtics dibuixos de la porcellana Ming; o les ombres que dibuixen els quadres, com els del mateix Calder...

L’art és a tot arreu. Aquest és el meravellós missatge del llibre. Allò que importa és la mirada amb què ens dirigim al món, i com d’extraordinària és aquesta curiositat i capacitat de sorpresa que hi ha a la mirada dels més petits.

Al final del llibre hi ha una petita guia, amb una frase que acompanya cada imatge, que permet donar una relectura i alhora informa dels artistes en què s’ha inspirat l’autora i que es reflecteixen a les obres d’art que van apareixent al llarg del passeig.

Joanne Liu va créixer entre els Estats Units, Taiwan i Hong Kong. Li agraden molt els animals i de petita volia ser veterinària, però no era gaire bona en ciències i va decidir estudiar Disseny Gràfic a la Universitat de Michigan. Li agrada escriure històries, llegir, veure pel·lis, anar en bici i, per descomptat, dibuixar. L’any 2011 va crear la seva pròpia marca de papereria amb una amiga: All Things Bright and Beautiful. Ara Liu viu i treballa a Hong Kong i es dedica exclusivament a la il·lustració.

Descripción técnica del libro:

19,5 x 24 cm
38 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788494913655
Cartoné
2019
Premi BRAW de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, menció especial a la categoria Art, Arquitectura i Disseny.