Logilibro, la distribuidora del libro ilustrado
· Atención al librero Tel. 93 322 81 61

Cent llavors que van volar

Últimos ejemplares

Un arbre espera, esperançat. ¿Què espera? El dia ideal per alliberar les seves llavors. Un dia perfecte, el dia adequat! Aquest dia arriba, però l’aventura tot just comença...

Així que… un moment! Fem els comptes clars! Quantes llavors, de les cent que van volar, hauran aterrat en bones condicions? Quantes se les menjaran els ocells? Quantes acabaran al fons d’un riu? Al final, quantes esdevindran un arbre adult?

En aquest llibre les anirem comptant, però sense perdre mai l’esperança. ¿Qui aconseguirà confiar que tot acabarà bé per aquest arbre mare? (Ho farà realment? Creuem els dits!).

Isabel Minhós Martins (Lisboa, Portugal, 1974) De petita volia ser periodista, arqueòloga o pediatra, però va descobrir l’escriptura, que és allò que realment l’apassiona: «M’agrada escriure perquè és como excavar, hi trobes coses inesperades, com cucs, aigua, pedres, arrels, túnels… una sabata perduda…». Ha escrit més de 34 llibres, alguns dels quals han estat destacats i premiats pel catàleg White Ravens, el premi Andersen, el Banco del Libro, la Societat Portuguesa d’Autors i el Gustav-Heinemann Friedenspreis d’Alemanya. Va estudiar a la Facultat de Belles Arts de Lisboa, va treballar com a creativa en comunicació per a nens i, més tard, va fundar l’editorial Planeta Tangerina amb un grup d’amics.

Yara Kono (Sao Paulo, Brasil, 1972) Va estudiar Disseny i Comunicació a l’Escola d’Art Panamericana i es va formar també al Yamanashi Design Center de Japó. Li agrada molt la mainada, dibuixar elefants i cuinar per als seus amics tot tipus de menjar. Té més de 20 títols publicats i ha rebut diferents premis, com el Premi Nacional d’Il·lustració de Portugal o la menció en la categoria d’òpera prima dels premis BolognaRagazzi Award de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya.

Descripción técnica del libro:

23 x 26,5 cm
32 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788494913679
Cartoné
2019