Logilibro, la distribuidora del libro ilustrado
· Atención al librero Tel. 93 322 81 61

A la ciutat

Prepara’t per a començar un viatge a través d’una ciutat bulliciosa. Troba habitatges a les alçades. Observa els diferents mitjans de transport. Escolta els sorolls dels carrers concorreguts i relaxa’t als parcs tranquils. Descobreix l’art als museus, visita els teatres, els mercats i les botigues.

La gent és molt diversa i treballa en milers d’oficis curiosos i interessants. Al capvespre torna la calma i algunes persones se’n van a dormir, mentre que d’altres surten a divertir-se i a gaudir d’un sopar deliciós, un concert o un ball amb música en directe… Però n’hi ha que encara treballen perquè a la ciutat tot continuï funcionant.

Dominika Lipiniewska és una il·lustradora i dissenyadora polonesa. Graduada al Central Saint Martins College of Art and Design i a la Cambridge School of Art. Dominika viu i treballa a Londres, ciutat que ella considera una font inesgotable d’inspiració. Els seus hobbies actuals són tenir cura de les seves plantes, fer llistes i trepitjar els maons de Lego escampats per casa seva.

Descripción técnica del libro:

22 x 29,5 cm
48 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788494953026
Cartoné
2019